Help

For ingame and editor help.

Moderators: SMC Team, MVP

Help

Postby ddrplayer » 28 Jan 2006 00:32

How do you load levels?
ddrplayer
 

Postby Guest » 28 Jan 2006 03:39

press the 'L' key somewhere and enter the levelname for example 'stephane_1' :wink:
Guest
 

Postby ddrplayer » 28 Jan 2006 23:18

When I load the level editor and I try to load a level that exist it says ERROR LOADING ...
ddrplayer
 

Postby FluXy » 29 Jan 2006 04:28

When I load the level editor and I try to load a level that exist it says ERROR LOADING ...


Which Operating System and package do you use ?
User avatar
FluXy
Admin
Admin
 
Posts: 2858
Joined: 04 May 2004 19:44
Location: Germany

Postby ddrplayer » 30 Jan 2006 23:57

Win XP and the newest one.
ddrplayer
 

Postby Guest » 31 Jan 2006 06:49

I tried loading the level "stephane_1" in the leveleditor and it works fine with Version 0.97.
Guest
 

Re: Help

Postby alinamike » 02 Jan 2015 18:03

I know it sounds silly, but I d/l'd the Slackware package, and ran the installpkg for it. Finishes fine, but where do you start the game?
alina
alinamike
Furball brown
Furball brown
 
Posts: 1
Joined: 02 Jan 2015 17:42


Return to Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron