[1.9] Plays still the same music

Post not yet found bugs here. Please also confirm bugs if no one else did or if the last report is older.

Moderators: SMC Team, MVP

[1.9] Plays still the same music

Postby Levelmakerman1 » 08 Dec 2009 17:39

I was playin' in world and i put my levels to there.
First, i was jumping to the door, what leads to the next part of the level.
SMC was playn' the "land_1.ogg". OK, there is no problems, BUT THEN AFTER THE DOOR...
...there supposed to be "temple_1.ogg", there was still "land_1.ogg" :o

It's a bug, isn't it? :)
Sry, but i'm born to fail! XD
Thank you for listening me guys, and thanks for the wonderful game! I just wanna say that this account is almost dead soon. I can post some levels and stuff very rarely. A long time after that this account will be TOTALLY dead. Sorry... Again, thank you for reading this. The last thing i want is at least one of my levels is in any new version of SMC.
Levelmakerman1
Rokko
Rokko
 
Posts: 139
Joined: 07 Jun 2009 11:57
Location: Salo,Finland

Re: [1.9] Plays still the same music

Postby Crabmaster » 08 Dec 2009 17:45

...there supposed to be "temple_1.ogg", there was still "land_1.ogg" :o


OK :?
1.Did you spell it correctly. :)
2. unless you made it yourself, found it in the forum, or found it online, there is no temple_1 in the game. :|
3. if you do have temple_1 as a music did you put it in file SMC/data/music. :mrgreen:
Feeling nostalgic for this ol' place!
User avatar
Crabmaster
SMC Team
SMC Team
 
Posts: 1688
Joined: 05 Sep 2009 00:18
Location: CrabWorld

Re: [1.9] Plays still the same music

Postby Levelmakerman1 » 08 Dec 2009 17:51

Crabmaster wrote:
...there supposed to be "temple_1.ogg", there was still "land_1.ogg" :o


OK :?
1.Did you spell it correctly. :)
2. unless you made it yourself or found it somewhere in the forum etc, there is no temple_1 in game. :|
3. if you do have temple_1 as a music did you put it in file SMC/data/music. :mrgreen:



I have downloaded the music file here:
viewtopic.php?f=21&t=1476
And i did put it to data/music(/land)
And i did spell it correctly (i think)

I tried this glitch again, but it didn't happen again :?
Sry, but i'm born to fail! XD
Thank you for listening me guys, and thanks for the wonderful game! I just wanna say that this account is almost dead soon. I can post some levels and stuff very rarely. A long time after that this account will be TOTALLY dead. Sorry... Again, thank you for reading this. The last thing i want is at least one of my levels is in any new version of SMC.
Levelmakerman1
Rokko
Rokko
 
Posts: 139
Joined: 07 Jun 2009 11:57
Location: Salo,Finland

Re: [1.9] Plays still the same music

Postby Crabmaster » 08 Dec 2009 17:55

I could be that the first letter in name of the music is A CAPITAL LETTER. :mrgreen:
Feeling nostalgic for this ol' place!
User avatar
Crabmaster
SMC Team
SMC Team
 
Posts: 1688
Joined: 05 Sep 2009 00:18
Location: CrabWorld

Re: [1.9] Plays still the same music

Postby Levelmakerman1 » 08 Dec 2009 20:04

No, there is nothing wrong, so it's a bug :mrgreen:
Sry, but i'm born to fail! XD
Thank you for listening me guys, and thanks for the wonderful game! I just wanna say that this account is almost dead soon. I can post some levels and stuff very rarely. A long time after that this account will be TOTALLY dead. Sorry... Again, thank you for reading this. The last thing i want is at least one of my levels is in any new version of SMC.
Levelmakerman1
Rokko
Rokko
 
Posts: 139
Joined: 07 Jun 2009 11:57
Location: Salo,Finland


Return to Open

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron