Slow Switch

Propose new features or changes.

Moderators: SMC Team, MVP

Slow Switch

Postby -DarkAceZ- » 26 Jan 2011 21:31

When you step on this switch everything becomes slower for an amount of time, which can be set by double clicking it in the editor.
User avatar
-DarkAceZ-
Maryo small
Maryo small
 
Posts: 1063
Joined: 28 Oct 2010 17:24
Location: The Level Editor

Re: Slow Switch

Postby mrvertigo27 » 26 Jan 2011 22:32

this one may be implemented with scripting



i wish i had a rubber stamp that says that..........
I'm A YouTube Gaming Commentator https://www.youtube.com/user/Spitfire25565
User avatar
mrvertigo27
SMC Team
SMC Team
 
Posts: 2316
Joined: 20 Aug 2009 16:10
Location: the state of insanity

Re: Slow Switch

Postby penguin » 26 Jan 2011 22:50

This is in super mario galaxy 2. Used in only 2 levels in it.
my wiki page
I may disappear for a long time, but trust me, I'm still alive.
User avatar
penguin
Turtle boss
Turtle boss
 
Posts: 665
Joined: 14 Nov 2009 14:37
Location: Nebraska

Re: Slow Switch

Postby -DarkAceZ- » 27 Jan 2011 01:19

mrvertigo27 wrote:this one may be implemented with scripting



i wish i had a rubber stamp that says that..........

I really need to learn some code before I post these. WAIT, you can do THAT with scripting? I would think it's more than that, isn't it?
User avatar
-DarkAceZ-
Maryo small
Maryo small
 
Posts: 1063
Joined: 28 Oct 2010 17:24
Location: The Level Editor

Re: Slow Switch

Postby DevEd2 » 28 Jan 2011 01:12

I think that there should be a P-switch type object that when hit, turns all Goldpieces into blocks.
User avatar
DevEd2
Turtle boss
Turtle boss
 
Posts: 791
Joined: 30 Nov 2010 22:44
Location: Earth :P

Re: Slow Switch

Postby Crabmaster » 28 Jan 2011 02:41

DevEd2 wrote:I think that there should be a P-switch type object that when hit, turns all Goldpieces into blocks.


You know we want to avoid Mario based stuff right?
Feeling nostalgic for this ol' place!
User avatar
Crabmaster
SMC Team
SMC Team
 
Posts: 1688
Joined: 05 Sep 2009 00:18
Location: CrabWorld

Re: Slow Switch

Postby DevEd2 » 28 Jan 2011 12:58

You could at least call it a "Q-switch"! :cry:
User avatar
DevEd2
Turtle boss
Turtle boss
 
Posts: 791
Joined: 30 Nov 2010 22:44
Location: Earth :P

Re: Slow Switch

Postby Luiji » 31 Jan 2011 20:39

Might be implementable in scripting (but not with the current API), but it seems more like something that should be implemented in-core. Although there COULD be a scripting function like this:
Code: Select all
setSpeedFactor(0.5)
Custom Built IBM-Compatible (Arch Linux w/ KDE)
Dell Vostro (Windows 7)
Dell Inspiron 1440 (Windows Server 2003, Debian w/ KDE)
Dell Inspiron 11z (Linux Mint)
Luiji
MVP
MVP
 
Posts: 2703
Joined: 14 Jan 2010 23:20
Location: The Mushroom Kyngdom

Re: Slow Switch

Postby -DarkAceZ- » 01 Feb 2011 00:45

Luiji wrote:Might be implementable in scripting (but not with the current API), but it seems more like something that should be implemented in-core. Although there COULD be a scripting function like this:
Code: Select all
setSpeedFactor(0.5)

But I thought we can only speed up, not slow down...?
User avatar
-DarkAceZ-
Maryo small
Maryo small
 
Posts: 1063
Joined: 28 Oct 2010 17:24
Location: The Level Editor

Re: Slow Switch

Postby DevEd2 » 01 Feb 2011 13:06

Hit F6 in a level in try it yourself! :P
User avatar
DevEd2
Turtle boss
Turtle boss
 
Posts: 791
Joined: 30 Nov 2010 22:44
Location: Earth :P


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron